EBYS ZİRVESİ 19 NİSAN 2016 BİLGİ NOTU VE PROGRAM

Posted By :
Comments : Off
  • EBYS ZİRVESİ 2016

Ankara Üniversitesi BEYAS Koordinatörlüğü, Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ve TÜRKSAT A.Ş. işbirliği ile EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemleri) ZİRVESİ 2016 Ankara’da ATO Kongre Merkezi’nde 19 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştiriliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Protokolü (Binali YILDIRIM- Bakan), Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İBİŞ ve TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Cenk ŞEN’in AÇIŞ Konuşmaları ile başlayacak EBYS ZİRVESİ 2016, Akademi ve Kamu Panelleriyle devam edecek.

EBYS ZİRVESİ 2016’ya katılmak için lütfen kayıt yaptırınız.

Katılım Kayıt için: http://www.turksatbilisim.com/ebyszirvesi2016

• ETKİNLİK HAKKINDA:

Türksat A.Ş., Ankara Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi işbirliği ile Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne (EBYS) akademik yaklaşımlar ile kamu bakış açılarının ele alınacağı ve tartışılacağı, alanında uzman akademisyenlerin ve kurum yöneticilerinin katılımları ile “EBYS (Elektronik Belge Yönetim Sistemleri) Zirvesi 2016” gerçekleştirilecektir. Yaklaşık 1000 kişilik katılım ile planlanan Zirve kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemleri ile ilgili güncel teknolojilerin, eğilimlerin, akademik yaklaşımların ve kamu tecrübelerinin paylaşılacak olması sebebi ile katılımcı kurum ve kuruluşlara önemli faydalar sağlayacağı öngörülmektedir.

• ETKİNLİK DETAYLARI:

Tarih: 19 Nisan 2016 Salı
Saat: 09.00 – 16.30
Yer: Ankara ATO Congresium, Angora Salonu
İletişim: 0312 497 4701
turksatbilisim@turksat.com.tr
sempozyum@ebeyas.org

EBYS ZİRVESİ 2016 PROGRAM

Program Saat Program Detayı
09.00 – 10.00 Kayıt & Kokteyl Kahvaltı
Açılış Konuşmaları 10.00 – 10.15 Ömer Faruk Çöllüoğlu – Türksat A.Ş. Bilişim İş Geliştirme ve Proje Yönetim Direktörü
10.15 – 10.40 Cenk ŞEN – Türksat A.Ş. Genel Müdürü
10.40 – 11.00 Prof. Dr. Erkan İbiş – Ankara Üniversitesi Rektörü
11.00 – 11.30 Binali Yıldırım* – Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı
11.30 – 12.00 Keynote: İbrahim Zeyd Gerçik – Yönetim Psikolojisi Uzmanı, İstanbul Şehir Üniversitesi
Ara 12.00 – 13.00 Yemek arası
Akademi Paneli 13.00 – 14.30 Moderatör: Prof. Dr. Fahrettin Özdemirci – Ankara Üniversitesi BEYAS Koordinatörü- Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Hamza Kandur – Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı
Prof. Dr. Özgür Külcü – Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğretim ÜyesiDr. Bahattin Yalçınkaya – Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Murat Yasin Kubilay – TÜBİTAK BİLGEM Birim Yöneticisi
Ara 14.30 – 15.00 Kahve Arası
Kamu Paneli 15.00 – 16.30 Moderatör: İbrahim Şanlı – T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Bilgi Sistemleri Daire Başkanı
Alper Sınav – T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı
Huzeyfe Yılmaz – T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı
Mariye Umay Akkaya – TSE Bilişim Teknolojileri Test ve Belgelendirme Daire BaşkanıSerkan Menteş – T.C. Cumhurbaşkanlığı Eğitim Şube Müdür V.

Yazar Hakkında
Bilgi Yönetimi ve Bilişim Sistemleri Belgelendirme Merkezi Web Yöneticisi